Over Florade

Bloemsierkunst Florade

Het vak bloemist vind ik een mooi, bijzonder beroep. Je bent er voor alle gelegenheden die mensen meemaken. Denk aan geboorte, trouwerij, afscheid of gewoon voor een boeketje voor de fijne sfeer in huis. Het is vooral bijzonder om mee te mogen werken aan een speciale dag en deze door middel van bloemen onvergetelijk te maken.

In 2011 ben ik begonnen met de mbo-opleiding Bloem & Styling – Niveau 4. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaringen op mogen doen bij diverse stagebedrijven in binnen- en buitenland. Vanuit school heb ik ook aan bijzondere projecten mogen meewerken waaronder het Modeshowspektakel in Hengelo, de kerstaankleding van het Openluchtmuseum en het Orticolario-festival in Como, Italië.

Na vier jaar gestudeerd te hebben, heb ik in 2015 mijn diploma mogen behalen waarna ik enkele jaren ervaring heb opgedaan door werkzaam te zijn in een bloemenwinkel.

In 2018 kreeg ik de kans om als zzp’er bloemstylist te starten. Het zelfstandig werken gaf mij de volledige vrijheid om mijn eigen ideeën vorm te geven en mijn eigen stijl te bepalen. Het directe contact met de klanten maakt mijn werk alleen nog maar mooier en persoonlijker. Het geeft mij de kans om nog specifieker naar de wensen van klanten te luisteren en aan hun wensen te voldoen.

Als gediplomeerd bloemist ben ik gespecialiseerd in bruids- en rouwwerk, maar u kunt bij mij terecht voor bloemwerk voor iedere gelegenheid. De kwaliteit van mijn producten en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop.

Neemt u gerust contact op, bijvoorbeeld voor een mooi boeket, maar ook om u vrijblijvend te laten informeren. Wij zijn u graag van dienst.

 

Met vriendelijke groet,

Astrid Kamphuis

Eigenaresse Florade